foradia cdturisme

Tallers de participació ciutadana per a fomentar la integració del col·lectiu immigrant

La primera sessió ha comptat amb un representant de les entitats veïnals, i la resta seran amb partits polítics, sindicats, les AMPA i amb les diverses associacions del municipi


El 22 de març l’oficina PANGEA, en col·laboració amb el departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat el primer dels tres tallers participatius dirigits a persones migrants, amb l’objectiu principal d’afavorir la seua inclusió en el municipi.

Els objectius específics són fomentar la participació ciutadana del col·lectiu, donar-los a conéixer recursos del municipi, afavorir el coneixement i la forma de participació com a ciutadans i incrementar la seua actitud proactiva.

Els tallers es duran a terme durant els mesos de març i abril en la sala d’actes de la Zona Nord, aprofitant les reunions del ‘Grup Integra’ (PANGEA). En aquesta ocasió, la iniciativa ha comptat amb una representació de les entitats veïnals de la ciutat, en concret, amb un portaveu de l’AAVV Font Roja.

La pròxima reunió tindrà lloc el dia 12 d’abril i s’hi afegiran representants de partits polítics i sindicats; la tercera i última sessió se celebrarà el dia 26 d’abril amb les Associacions de Mares i Pares (AMPA) i diverses associacions d’Alcoi. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *