foradia cdturisme

Alcoi celebra el Dia Mundial del Teatre i queda palés que les Arts Escèniques sempre estaran vives

Es van llegir els manifestos local i internacional, va haver-hi representació I record als qui ens han deixat

El 27 de març es celebra el Dia Mundial del Teatre, creat en 1961 per l’Institut Internacional del Teatre (ITI) per a commemorar la importància d’aquest art en la societat.

Aquest any, la celebració a Alcoi ha tingut lloc a l’IVAM CADA Alcoi, i va tindre molt bona acollida per part del públic, que van poder escoltar el manifest local, a càrrec d’Óscar Martínez, així com el manifest internacional del Dia del Teatre, obra de Jon Fosse i que va llegir Amparo Casabuena. Van estar presents tots els grups de teatre d’Alcoi, quedant palés que les Arts Escèniques sempre estaran vives.

A l’acte també es va representar un fragment de ‘La ratera’, d’Agatha Christie, per Teatre Circ, amb Guiomar Tortosa i Adam García com a intèrprets i direcció d’Enric Piera, una posada en escena que va portar una divertida sorpresa demanant un rescat i fen partícip al públic.

Va haver-hi moments emotius, com els que es van viure amb la memòria d’absents, recordant a Juli Mira Moya, Camilo Candela Reig i Enrique González Urrea.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *