foradia subscriutegrat

Exposició fotogràfica ‘Pedra i sang’ d’Alejandro Peidro

Sorgeix de la inquietud de l'autor per a plasmar elements singulars de les distintes ciutats

‘Pedra i sang’ és el títol de l’exposició fotogràfica d’Alejandro Peidro que s’inaugura el divendres 12 d’abril a les 19 hores al Centre Cervantes Jove, i que es podrà veure fins al 3 de maig.

La proposta sintetitzada i recollida en aquesta breu exposició, sorgeix de la inquietud d’Alejandro Peidro per a plasmar elements singulars de les distintes ciutats que visita. Roma, París, Madrid es troben entre les escollides… però també Alcoi, València i altres de menor impacte mediàtic composen la proposta.

Si per una part és l’arquitectura, clàssica encara que també la de to peculiar, el que el fa mirar a través de l’objectiu de la seua càmera, per a registrar amb diferents enfocaments el que apareix enfront dels seus ulls, per altra es tracta de la gent, aquella que anomenava John Ford a ‘The Grapes of Wrath’, en diferents moments de la vida quotidiana, la que apareix despullada d’efectes a les imatges que captura Alejandro.

En cap dels dos casos busca posicionar-se mitjançant les imatges, tan sols donar testimoni d’allò que troba al seu pas. Però és cert que si en les fotografies dels distints espais s’ajuda de l’artifici, en forma de plànol o enquadrament per a donar un plus al que l’arquitectura ofereix i obté que el punt de vista s’allunye de l’habitual, en les imatges que capten persones mostra tan sols el que hi ha, sense més, però aconseguint que s’aprecien certs matisos que donen a les imatges una vida inusual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *