foradia subscriutegrat

El parc de Cantagallet tindrà una zona canina

Les empreses podran presentar-se sent l'import màxim de 41.373,37 €, incloent-hi els aparells de jocs

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació per a l’obra d’adequació i equipament d’una zona canina al parc de Cantagallet i el seu per a obertura. Ben aviat les empreses podran presentar-se per a dur a terme aquesta actuació sent el pressupost base, és a dir el màxim permés, de 41.373,37 € (IVA inclòs).

Els treballs es localitzen en la part superior del parc Cantagallet i consistiran en la demolició de part de l’estany per a l’adequació a zona de jocs canina, barrant la zona restant de l’estany que quedarà fora de la zona d’esplai caní. A més realitzaran una plataforma per a aparells canins de joc i hauran de subministrar els aparells de joc, així com la instal·lació d’una font mixta. A més hauran de col·locar unes segones portes de seguretat.

Aquesta zona d’esplai caní s’uneix a les ja existents en el Parc de la Zona Nord, Barranquet de Soler i El Romeral. Tal com defineix l’Ordenança Municipal sobre la convivència amb animals de l’Ajuntament d’Alcoi en el seu articule 90: Les zones d’esplai caní, són espais públics degudament senyalitzats i delimitats, per a l’ús per part dels amos de gossos en els quals podran mantindre’ls solts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *