foradia subscriutegrat

El cementeri municipal d’Agullent rep una inversió de 79.805 euros

En les obres de millora s'ha fet una ampliació de nínxols en la part nova i s'ha millorat l'accessibilitat i el canvi del sistema de reg a la part vella

L’Ajuntament d’Agullent ha anunciat que ja han finalitzat les obres de millora que s’han dut a terme al cementeri municipal. Per una banda, s’han ampliat el nombre de nínxols amb 64 nous. També s’ha pavimentat la zona i s’ha plantat arbrat. A més a més, en la part vella, s’ha treballat en l’accessibilitat, l’ampliació de les voreres, s’ha canviat el sistema de reg, i s’ha instal·lat mobiliari i zones verdes.

Les actuacions fetes a la part vella les ha subvencionat al 100% la Diputació de València, i han tingut un cost de 35.277 euros. Pel que fa a l’ampliació, ha costat 44.528 euros que han eixit de les arques municipals.

Pau Muñoz, alcalde de la localitat, ha explicat que: “Les obres ara finalitzades són una continuació de les accions que anem fent des de fa anys per a millorar i adaptar el nostre cementeri a les necessitats actual”, i també ha informat que el cementeri torna a la seua normalitat horària i d’ús, i ha donat les gràcies al veïnat per “la seua comprensió durant aquests mesos”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *