foradia subscriutegrat

Francesc Gisbert guanyador del Premi l’Alcúdia de Narrativa Juvenil 2024

'La història secreta' ha sigut l'obra que ha fet que l'escriptor alcoià guanye aquest guardó

L’escriptor alcoià Francesc Gisbert ha sigut el guanyador del Premi L’Alcúdia de Narrativa Juvenil 2024 gràcies a la seua novel·la ‘La història secreta’. Amb aquest llibre, l’autor ha volgut fer un homenatge a una de les novel·les d’aventures més importants de la literatura i al seu autor: L’illa del Tresor de Robert Louis Stevenson.

El jurat que decidit que Gisbert fora el guanyador entre un total de quaranta obres literàries presentades ha estat format per Josep Millo, Marc Senabre i Paco Esteve. Tots ells han destacat “la capacitat de crear una història amb un magnífic domini de la llengua, una trama que captiva des del primer moment i que sorprén a cada pas gràcies als múltiples girs de guió”. A més a més, com han indicat, han valorat molt positivament l’estima que l’autor mostra per un dels clàssics més important de la literatura d’aventures.

En aquesta història, l’autor ens posa en la pell del jove Stevenson, que viurà una aventura de pirates i secrets a la manera més clàssica.

L’Ajuntament de l’Alcúdia i Edicions Bromera han sigut els encarregats d’organitzar aquest certamen, on el premi està dotat amb 10.000 euros, i la publicació en l’editorial valenciana. El premi es lliurarà en el mateix acte de presentació de la novel·la, que se celebrarà a l’Hort de Manus a finals del mes d’octubre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *