foradia subscriutegrat

L’EASD Alcoi es prepara per a un nou curs

Encara que per al curs 2024/2025 no hi haurà novetats en l'oferta educativa, l'escola està ara mateix vivint tot un any molt especial amb la celebració del seu 50 aniversari

Cada vegada que finalitza un curs, els centres educatius es preparen per a començar el pròxim, i així ho estan fent des de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, que ja ho estan planificant tot per a les matrícules.

En l’escola es compta amb diversos nivells educatius, com els graus, i els cicles de grau mitjà i superior. En total 14 títols molt variats.

Per a poder accedir a ells, s’hauran de fer diferents tràmits i proves depenent de la formació que tinguen els futurs estudiants del centre, i del nivell al qual volen accedir. Per posar encara més facilitats a tots aquells que estiguen interessats, els dies 14 i 15 de maig, l’EASD durà a terme uns tallers de preparació per poder guiar als aspirants i informar sobre l’estructura d’aquest tipus de proves d’accés. En el web de l’escola estan detallats tots els horaris i la informació detallada i específica per a cada cas.

Encara que per al pròxim curs no hi haurà cap novetat educativa al centre, si que s’ha de destacar que aquest 2024 està sent un any molt especial, ja que s’està celebrant el mig segle d’història de l’Escola d’Art i Superior de Disseny. Per aquest motiu, el dia 9 de maig va celebrar-se un acte institucional, on a mes a més, es va inaugurar l’exposició ‘Instruir practicant’, on es parla del que han suposat aquests 50 anys d’escola. La mostra es podrà visitar a l’IVAM CADA Alcoi fins al dia 21 de juny.

Durant tot el que queda de 2024, el centre estarà immers en aquesta celebració tan important, i ja ha fet algunes activitats com una exposició de dones dissenyadores o una festa a Cerveses Lluna per al professorat i l’alumnat, entre altres. A partir d’ara la programació continuarà amb la presentació de la revista Signe i molt més durant l’inici del pròxim curs.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *