foradia mediambient

El curs vinent Alcoi comptarà amb 5 cicles més de FP

Alcoi amplia la seua oferta educativa amb cinc cicles formatius de FP • 4 dels nous cicles pertanyen al CIP FP Batoi • L'IES Pare Vitòria d'Alcoi també incorporarà un nou cicle • En l'IES Cotes Baixes destaquen els cicles...

parevitoriacicles

Alcoi amplia la seua oferta educativa amb cinc cicles formatius de FP. Actualment l’oferta formativa és de 40 cicles que passaran a 45 el curs vinent.

4 dels nous cicles pertanyen al CIP FP Batoi: 2 de Grau Superior, el de Direcció de Serveis de Restauració i el d’Integració Social; i 2 cicles de Formació Bàsica de Segona Oportunitat: cuina i restauració i integració social. Així el CIP FP Batoi compta ja amb 18 cicles formatius, dels quals destaquen els cicles mitjans d’Auxiliar d’Infermeria i Atenció a persones en situació de dependència. El Grau superior amb més alumnes és Imatge per al diagnòstic.

L’IES Pare Vitòria d’Alcoi també incorporarà un nou cicle al curs 2016-2017, comptarà amb el Grau Superior d’Educació i Control Ambiental. Actualment ofereix el cicle Mitjà de Laboratori i el Superior d’Anàlisi i de Control de Qualitat.

Pel que fa a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, centre de prestigi a tota Espanya, ofereix els cicles formatiu mitjà d’Assistent Al Producte Gràfic Imprés i superiors d’Il·lustració, Gràfica Publicitaria, Animació, Estilisme d’Indumentària i Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.

En l’IES Cotes Baixes destaquen els cicles d’Automoció i d’Automatització i Robòtica Industrial, que són els més nombrosos.

Aquesta oferta formativa de formació professional, es complementa amb formació universitària. Un Campus de la UPV de més de 2000 alumnes, amb un alt grau d’inserció laboral per part dels seus titulats. El pròxim curs també oferirà nous estudis, un títol propi de Màster en la Indústria Cosmètica, Disseny, Comercialització i Producció de Productes Cosmètics i cosmocèutics (MIC). En l’actualitat, la EPSA ofereix 6 títols de grau, 2 títols de doble grau i 4 màsters universitaris a més de diferents títols propis. Pel que respecta a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, la seua oferta són 5 graus: Disseny Gràfic, d’Interior, de Producte, de Moda i d’Il·lustració de Producte.

El regidor de Formació comenta al respecte: “Som una de les ciutats de 50.000 habitants del País Valencià que més oferta formativa té, a més l’Ajuntament d’Alcoi va entrar en 2012 a formar part de la XARXA FP, associació internacional que uneix ciutats, centres de FP i empreses europees de diferents països. La ciutat és un referent per la qualitat dels seus estudis”.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *