foradia subscriutegrat

Veriueu-ho, Alcoi protagonista

Les seves accions creen gran empatia, ens presenta coses, objectes i actes quotidians, ho fa disfressat donant-li un caràcter més festiu i menys solemne.

xavicastillo2

Xavi Castillo va fer una inauguració del nou pont en bon humor./ lesmuntanyes.com

Són una extensió de la vida quotidiana, sobre la qual vol provocar una mirada emocional. La diferència de la visió històrica general, i la particular, situacions que són inspirades pel teatre de l’absurd, però intentant que el públic se’n adone de les condicions absurdes i opressives que ens envolten.

Les seves accions creen gran empatia, ens presenta coses, objectes i actes quotidians, ho fa disfressat donant-li un caràcter més festiu i menys solemne. Vestit de fallera i com imitador, exposa una situació que l’espectador ha d’interpretar, viure, sentir, experimentar, fins i tot participar.

xavicastillo

L’equip de Pot de Plom ens va fer passar un matí molt divertit./ lesmuntanyes.com

Xavi Castillo hi és, somrient parla de l’art popular, denuncia situacions polítiques, socials i ecològiques. “El món està fet de petites coses i petites accions que també tenen importància.” Concepció d’actor i de públic. Mediador, capaç d’interpretar esdeveniments i portar-los després a altres terrenys.

Excepcionalment familiar, Octavi Masià s’anima a jugar per dur a terme les aventures del famós Veriueu-ho, excel·lent direcció recrea el bon humor del poble valencià. Inoblidable proposta on el poble d’Alcoi va ser protagonista.

I sí, amb molt de fred i de gran encert va ser l’oportunitat de divertir-se amb el gran còmic del segle XXI; per tothom, imagine, el moment per gaudir d’una nova inauguració del nou pont d’Alcoi “Francisco Aura”, de la mà de Xavi un gran alcoià. Bé, s’ha de felicitar a tot l’equip de Pot de Plom i esperem properes iniciatives tant o més interessants.

Font: Santi Sempere


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *