foradia cdturisme

L’Ajuntament substitueix una sanció econòmica per treballs a la comunitat

• Primera situació per a canviar les sancions econòmiques. • 750 euros per extraure residus de l'Ecoparc. • El sancionat netejarà la Via Verda, els voltants de l'Ecoparc i altres espais.

via verda neteja

Aquest mes s’ha donat la primera situació per a canviar les sancions econòmiques dels departaments de Sanitat i Medi Ambient per treballs en favor de la comunitat per intentar que els infractors prenguen consciència de les seues accions i evitar la reincidència.

La sanció que s’havia imposat era la de 750 euros per extraure residus de l’Ecoparc sense autorització. Aquest import ha estat canviat per la realització de 75 hores de treball amb un màxim de 4 hores per dia.

Els treballs que realitzarà el sancionat són de baixa complexitat amb la neteja de la Via Verda, els voltants de l’Ecoparc i altres espais gestionats per l’Ajuntament.

Prèviament al començament dels treballs es farà un reconeixement mèdic, se li donarà la formació necessària en matèria de riscos laborals i se li facilitaran els EPIs necessaris. Aquests treballs es realitzaran durant un mes aproximadament fins a la realització total de les hores.

“Aquesta solució implica a més dels treballs fets per reposar la situació dels nostres espais comuns, la conscienciació del mal que es fa amb determinades conductes que afecten al medi natural i a la mateixa ciutat”, destaca Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *