foradia cdturisme

Alcoi acollirà una nova concentració per les pensions públiques el 5 de maig

• Una mobilització que tindrà lloc als municipis de tot l’Estat espanyol • Continua, així, la pressió social al Govern de Rajoy, el qual ja va anunciar concessions als pensionistes davant les massives protestes que estan donant-se al llarg de tot el territori estatal.

El dissabte 5 de maig, Alcoi acollirà una nova concentració per un sistema de pensions públiques. Una mobilització que tindrà lloc als municipis de tot l’Estat espanyol. Així ho ha decidit la Coordinadora per la Defensa del Sistema Públic de Pensions.

Continua, així, la pressió social al Govern de Rajoy, el qual ja va anunciar concessions als pensionistes davant les massives protestes que estan donant-se al llarg de tot el territori estatal. Concessions que els pensionistes qualifiquen d’insuficients i que serveixen tan sols per a “conformar-nos, dividir-nos i desmobilitzar-nos”.

Davant la situació de les pensions, comuniquen des de la Coordinadora, els pensionistes continuaran les mobilitzacions per tal d’aconseguir un dret que afecta, no a soles a ells, sinó a tota la societat en general.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *