foradia pressupostparticipatiualcoi

Últims dies per donació de sang

Tots els ciutadans que vulguen poden acudir, la campanya organitzada per al Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, baix el eslògan: Darrere de cada donant “Hi ha un heroi, dona sang salva 3 vides”.

Microsoft PowerPoint - CENTRE DE SALUT

Darrere de cada donant “Hi ha un heroi, dona sang salva 3 vides”./ lesmuntanyes.com

Divendres 28 i dilluns 31 de Març, Alcoi torna a tindre una important cita en la donació de sang, esta vegada a l’Hospital Verge dels Lliris i en el Centre de Salut la Fàbrica, de 17,00 a 20’30 hores, respectivament. Tots els ciutadans que vulguen poden acudir, la campanya organitzada per al Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, baix el eslògan: Darrere de cada donant “Hi ha un heroi, dona sang salva 3 vides”.

Microsoft PowerPoint - ALCOY HOSPITAL

Divendres 28 i dilluns./

Recordem que un dels primers bancs de sang de la província va estar a Alcoi. Tots podem participar en aquesta donació de sang. Es recomana als donants beure aigua abundantment abans i després de la donació de sang. Així mateix, es recorden els requisits mínims que han de complir amb uns requisits mínims com són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d’una bona salut.

Microsoft PowerPoint - CENTRE DE SALUT

Dilluns 31 de Març./

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *