foradia subscriutegrat

220 xiquets i xiquetes alcoians participen al Nadal Esportiu

• Jocs d'aigua, unihockei, pàdel, bàdminton i activitats gimnàstiques i ritmes • Apredre nous esports d'una forma lúdica.

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat el Nadal Esportiu al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, donant així resposta a unes dates en la que no hi ha classe i els pares treballen.

Les activitats d’enguany (dirigides a menuts d’entre 6 i 12 anys) són: jocs d’aigua, unihockei, pàdel, bàdminton i activitats gimnàstiques i ritmes. Sóns gratuïtes i aquest any cal assenyalar que no ha quedat ningú en llista d’espera en doblar els torns.

La principal novetat d’aquest any és que han fet dos torns per a què ningú quede fora com altres anys, es fan els dies 27 i 28 i 29 i 30 de desembre.

Els inscrits coneixeran diferents modalitats esportives, totes amb sessions preparades per tècnics especialitzats i pensades per a divertir a través de l’esport.

Així, tenen l’oportunitat d’apredre nous esports d’una forma lúdica que, a més, aprofita per a fomentar la socialització entre ells, ja que coneixen a nous companys que no són els de l’escola.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *