foradia subscriutegrat

David Pastor inaugura “Vermell24”

En 1995 obté la Llicenciatura de Belles arts per la Facultat de Sant Carlos de València en especialitat de dibuix. Actualment és professor de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Almedia de Callosa d'en Sarrià, on fa classes d'Educació Plàstica i Visual, Dibuix Tècnic i Història de l'Art.

VERMELL 24

David Pastor Corbí (Alcoi 1971) us convida i presenta l’exposició “Vermell 24” al centre cultural Ovidi Montllor d’Alcoi el dimarts 8 d’Abril tindrà lloc la inauguració a les 20 hores i fins al 30 de maig es podrà visitar aquesta mostra de pintures, lustracions, dibuixos i esbossos preparatoris amb l’horari habitual de Dimarts a Dissabte de 17:00 a 21:00 h.

david pastor

David Pastor./

 

Fa vuit anys que David Pastor no exposa al seu poble Alcoi, quant a l’exposició ens compta que “he fet una mostrejà del que tinc, més que res per deixar clar que continue viu, que pinte, i que no m’he fartat d’açò, que per a mi no és una afició, sino un ofici, que tracte de desenrotllar des del cor. Si la gent deixa de veure’t et dóna per mort. Pensa que si no em veu a les galeries d’art és que no pinte”

També David senyala que “aquesta mostra està feta per ensenyar al poble que pot seguir contant amb mi, i que per mi és un desafie a què em demostre que no sóc invisible, perquè de vegades, sembla que sí” i que segueix en els seus projectes d’esglésies “un projecte sol ser molt llarg (amb aquest d’ara duc tres anys i encara no he acabat), tot el que faig acaba penjat a esglésies, i les galeries no entren de moment en els meus plans”

La mostra VERMELL 24 es divideix en 6 grups d’obres:
1. Dibuixos i pintures.
2. Interpretacions d’obres d’autors clàssics (Miquel Àngel, Caravaggio, Ribera…)
3. Il·lustracions (Quijote, Sandokan, Frodo…)
4. Pintura del Natural (treballs d’estudi, sovint inacabats)
5. Apunts íntims (Retrats de família, dibuixets ocasionals presos en moments de la meua vida privada…)
6. Esbossos dels treballs religiosos que resten penjats a les esglésies (Acompanyats de fotos dels treballs acabats)

invitacio_David_pastor

David Pastor Corbí (Alcoi 1971) des dels 15 anys es dedica al disseny, el còmic i la il·lustració, col·laborant amb els seus dibuixos en edicions de tota la Comunitat Valenciana. En 1995 obté la Llicenciatura de Belles arts per la Facultat de Sant Carlos de València en especialitat de dibuix. Comença a fer classes de Plàstica en el col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi. A partir d’aquest moment compagina la docència i la pintura.

  • 1999 concloïa el mural de Sant Francisco d’Assís en el Santuari de María Auxiliadora, deprès de tres anys de dur treball complicat per la superfície corba i a les seues dimensions ocupa 60 metres quadrats.
  • 2001 se li encarrega la realització del cartell anunciador de la patrona d’Alcoi Verge del Lliris “Romeria” Font Roja d’Alcoi.
  • 2004 en la capella de Sant Antonio de Pàdua del Campello un parell de quadres de gran format sobre la vida del sant.
  • 2005 retaules de grans dimensions (3 x 5 metres) per  Baptisteri de l’església major de les les Alqueries a Castelló.
  • 2008 presenta una pintura de Emaús d’1’65 x 1’10 m que decora el sagrari de l’església major del Castell del Castell de Guadalest.

Actualment és professor de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Almedia de Callosa d’en Sarrià, on fa classes d’Educació Plàstica i Visual, Dibuix Tècnic i Història de l’Art.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Una resposta de David Pastor inaugura “Vermell24”

  1. […] les mostres s’inaugurat està mateix nit  al Centre Ovidi Montllor; es tracta de l’exposició ‘Vermell 24’, amb obres de l’artista David Pastor, un autor que malgrat la seua joventut acumula una important […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *