foradia pressupostparticipatiualcoi

David Pastor inaugura un cicle d’art

Les obres de David Pastor, Josep Sou i Tomàs Ferrándiz estaran a l’abast del públic alcoià fins a finals de maig. Tres noves exposicions dins el cicle estable d’arts plàstiques

la foto

David Pastor durant l’acte de presentació de “Vermell24”./ lesmuntanyes.com

La primera de les mostres s’inaugurat està mateix nit  al Centre Ovidi Montllor; es tracta de l’exposició ‘Vermell 24’, amb obres de l’artista David Pastor, un autor que malgrat la seua joventut acumula una important trajectòria plàstica amb diverses mostres individuals i col·lectives, treballs d’il·lustració i també peces murals, algunes d’elles a la nostra ciutat. L’exposició s’inaugura a les 20 hores i podrà visitar-se fins el 31 de maig.

Les noves exposicions dins el cicle estable d’arts plàstiques de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. Tres noves mostres que continuen amb la dinàmica expositiva de la ciutat, i que permetran al públic local i als visitants acostar-se a l’obra de tres artistes alcoians: David Pastor, Josep Sou i Tomàs Ferrándiz.

Avuí dimecres, també a les 20 hores, s’inaugura a l’Àgora la mostra ‘La veu dels objectes’, del poeta i artista plàstic Josep Sou. El propi autor va estar present a la roda de premsa de presentació, i ha introduït el que l’espectador podrà trobar a l’Àgora des de demà i fins el 23 de maig: una àmplia mostra de la seua poesia visual.

mupi_abril_exposicions

Cartell Exposicions./

La setmana d’inauguracions culminarà amb l’obertura de la gran mostra d’obres de Tomàs Ferrándiz que acull la Llotja Sant Jordi a partir de dijous dia 12 a les 20 hores, i fins el 25 de maig. Es tracta de l’exposició ‘Temps de guerra (1936-39)’, amb obres d’un autor d’Alcoi que va assolir certa celebritat durant la 2a República, i fins i tot va participar al Pavelló d’Espanya a l’Exposició Internacional de París, junt a autors com Picasso o Miró. De fet, un relleu seu, hui en dia, s’exposa al Museu Reina Sofia de Madrid a la sala contígua al Gernika de Picasso. Aquesta mostra estarà oberta en horari d’11.30 a 13.30 hores de dimarts a diumenge, i de 17.30 a 20.30 hores de dimarts a dissabte, si bé hi haurà un parèntesi en la seua obertura durant els dies de les Festes de Moros i Cristians.

El regidor de Cultura Paco Agulló ha indicat que s’han editat catàlegs de totes les exposicions, tot subratllant que “l’Ajuntament continua fent un gran esforç per tornar a situar Alcoi com a referent de les arts plàstiques amb una programació atractiva, variada, de qualitat i pensem que ben interessant per al públic local però també per als aficionats a l’art de més enllà de les nostres comarques. Hem d’agrair la col·laboració de l’artista Antoni Miró i l’equip assessor que ens facilita de forma totalment desinteressada l’organització d’aquest cicle”.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *