foradia subscriutegrat

La Capella de l’Antic Asil d’Alcoi retorna a la seua activitat cultural

Lucia Romero, des de la sala d'Art La Capella de l'Antic Asil, en Alcoi ens explica com s'està reactivant la Cultura en aquest espai

Exposicions, visites guiades o concerts són algunes de les activitats que podem gaudir en aquest espai, i sempre respectant les mesures de seguretat en la nova normalitat.

Malgrat que al principi a la gent li costava tornar a aquests tipus de sala, Romero afirma que ja tots els dies La Capella acull a visitants.

La Capella ha preparat una gran programació d’exposicions, visites guiades i concerts perquè la Cultura torne a tindre el seu espai en aquesta nova normalitat, i sempre seguint les mesures de seguretat que toca en aquest moment.

L’exposició mostra el treball de l’il·lustrador alcoià Fran Parrenyo, on descubreix tot el seu treball i els projectes en un món de fantasia.

L’horari de visites a la sala d’Art és de dijous de 10 a 13h i de vesprada 17.15 a 20h. divendres de mati de10 a 13h. i de 17.15 a 20h. dissabtes de 11 a 13.30h.

Un juliol ple de música amb concerts per a reactivar la cultura a Alcoi. 

El divendres 10 de juliol, ‘Guisax’ Duet Moisés Olcina amb el guitarriste Joan Aracil i el 24 de juliol, el quartet de saxos ‘3+1 Quartet’ a les huit de la vesprada a la Capella.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *