foradia cdturisme

La solidaritat d’El Secret de Wenceslao

S'ha representat a Alcoi, Muro i Cocentaina. La representació el Secret de Wenceslao, ha estat un projecte solidari conjunt solidari entre Dajla i la mateixa companyia de teatre.

teatre saharaui

Els ninots “El secreto de Wenceslao”./ lesmuntanyes.com

Més de 300 persones que van assistir a les tres representacions d’estes últimes setmanes del grup de teatre La Monda Lironda la seua obra infantil “El Secret de Wenceslao”, que han representat a Alcoi, Muro i Cocentaina. La representació del Secret de Wenceslao, ha estat un projecte  conjunt entre Dajla i la mateixa companyia de teatre. La recaptació final ha estat inferior a l’esperada, així que s’ha decidit que els 1.530€ recaptats entre les 3 actuacions, es destinen íntegrament al projecte teatral.

La Monda Lironda és un grup de teatre de València que encapçala un meravellós i atrevit projecte de formació teatral per al professorat dels campaments de refugiats sahararuis. Es tracta d’un projecte totalment diferent dels quals usualment l’associació Dajla desenvolupa, de manera que no se centra en necessitats bàsiques (aliments, material escolar, medicaments,…), sinó en la cultura, la formació i l’entreteniment.

el secret de wenceslao

La Solidaritat amb Dajla./

Dajla dona l’agraïment a els Ajuntaments d’Alcoi, Muro i Cocentaina, així com al Teatre Principal d’Alcoi, a l’Oficina de Turisme de Muro, a la Casa de la Joventut de Cocentaina. La vostra col·laboració segur que arrancarà més d’un somriure a les nenes i nens sahrauís.

El pròxim 17 d’abril, La Monda Lironda sortirà de viatge cap als campaments. Carregarà les seues maletes amb material teatral i amb moltes ganes d’ensenyar a les nostres germanes i germans sahararuis tècniques pròpies de l’art teatral. Des de Dajla, desitgem a Iván, Rut i Gemma (actors i directora de la Monda Lironda) que el viatge als campaments siga tot un èxit i que puguen aconseguir els objectius planificats.

L’associació DAJLA neix en 1995 i actualment és una de les principals associacions d’ajuda al Poble Sahrauí de tota la província d’Alacant. DAJLA té la seu central a Sant Vicent de Raspeig, però compta amb delegacions a Mutxamel, Ibi, i Alcoi .S’engeguen diferents iniciatives per poder ajudar al Poble Sahrauí, sent la seu aposta principal el Projecte de Vacances en Pau.

 

Font: Asociación Dajla


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *