foradia mediambient

Solidaritat i música es combinen a Gandia

El concert solidari d'Strong People, que va tindre com a cap de cartell al grup La Guardia, i la recaptació va anar destinada a l'Hospital Francesc de Borja, i a l'Hospital Clínic de València, centre de referència per a pacients oncològics

El dissabte Gandia va viure una jornada plena de música i solidaritat gràcies al concert d’Strong People que va celebrar-se a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. El grup que va encapçalar aquest espectacle va ser la mítica banda dels anys 80, La Guardia.

Les portes del recinte van obrir-se a partir de les 19:30h, i alli es van poder veure a centenars de persones amb la camiseta benèfica que va preparar-se per a l’esdeveniment, formant entre tots una ‘marea blanca’ de solidaritat.
El grup Sin Comentarios va encetar la jornada i va amenitzar l’espera del que seria l’actuació de La Guardia.

Aquesta festivitat va estar organitzada per la Farmàcia del Passeig i va col·laborar la Fundació IN i l’Associació Espanyola Contra el Càncer, i la recaptació va anar destinada, en una part a l’Hospital Francesc de Borja, i la majoria per a l’Hospital Clínic de València, centre de referència per a pacients oncològics al nostre territori.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *