foradia ivace

Assetjament als regidors socialistes

L'Executiva Socialista recolza al grup municipal socialista en la campanya d'assetjament contra els seus regidors i demana accions judicials.

psoe alcoi eleccions

Toni Francés amb l’equip socialiste./

La situació que s’ofreixen els regidors socialistes va començar amb fets puntuals i han acabat convertint-se en, amenaces per escrit, insults en mitjans socials i altres actuacions que es dirigeixen personalment cap als nostres edils del PSPV-PSOE alcoià.

L’Executiva Local del PSPV-PSOE d’Alcoi va manifestar avui el seu “absolut suport als membres del Grup Municipal Socialista enfront dels atacs, calúmnies i mentides contra molts dels edils per qüestions infundades, injustificades i que tenen un clar objectiu polític”, al mateix temps va anunciar l’inici d’accions judicials contra els calumniadors de qualsevol dels companys socialistes del Grup Municipal. “Els socialistes acceptem la crítica, tant el constructiu com la qual no ho és, però no podem quedar impassibles amb un altre tipus d’accions que es dirigeixen a minar l’honorabilitat, la imatge personal i la reputació de companys que donen el millor de si mateixos per millorar la ciutat”.

No és admissible la situació que arrosseguem des de fa temps, on membres del Govern Municipal amb l’Alcalde al capdavant, estan sofrint els efectes d’una campanya d’assetjaments i desprestigie per part de determinats grups o individus que mitjançant diferents mètodes pretenen menyscabar l’honorabilitat dels companys del Govern Municipal”.

La decisió de l’Executiva Local inclou totes les mesures necessàries per defensar l’honorabilitat del conjunt del Grup Municipal, incloses les d’ordre judicial amb l’objectiu de defensar la integritat moral dels companys que siguen víctimes de qualsevol campanya de menyspreu o ofenses cap al seu honor i cap al treball diari dins del mateix Ajuntament.

Font: Executiva, PSPV-Alcoi


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *