foradia subscriutegrat

El Gratis, al servei de la cultura, el comerç i la informació d’Alcoi i voltants

• Servei informatiu, perquè puguem assabentar-se de les notícies de l’actualitat més urgent • Servei informatiu social, perquè puguem escoltar la veu de la gent del carrer • Servei informatiu periodístic cultural, perquè puguem estar actualitzats • Serveis d’El Gratis a la vostra papereria, per tan sols 1€.

Ja són milers els lectors que gaudeixen de les pàgines d’El Gratis. Pàgines que procuren fer un servei a la societat d’Alcoi i voltants. Servei informatiu perquè puguem satisfer les nostres necessitats comercials, per això col·laborem amb els millors comerços i serveis, i per això oferim un servei de compravenda gratuït.

el gratisServei informatiu, perquè puguem assabentar-se de les notícies de l’actualitat més urgent. En aquesta quinzena, el ‘Proyecto Hombre’ a Alcoi contra les drogues i adicions; el pla alcoià contra la pobresa energètica, el copagament i la crisi d’habitatge; els principals esdeveniments culturals, com els Moros i Cristians a Bocairent i molts altres, i l’actualitat esportiva alcoiana.

Servei informatiu social, perquè puguem escoltar la veu de la gent del carrer i de diferents institucions socials. Aquesta quinzena, a ‘El Poble Savi’ parlem amb els nostres veïns i veïnes d’Alcoi perquè ens comenten la seua opinió respecte a la situació política actual. Parlem també amb Toni González, director de l’Institut Pare Victòria, i amb diferents antics alumnes del mateix institut (entre ells, l’actual Alcalde, Toni Francés) per tal que ens comentem la seua experiència.

Servei informatiu periodístic cultural, perquè puguem estar actualitzats de tots els temes d’actualitat mediàtica. Aquesta quinzena, aportem informació sobre la venda d’armes espanyoles, sobre el judici de la Infanta, sobre la nova cultura del Congrés de diputats, sobre l’energia renovable, sobre el control de la informació. I sobre molts temes més.

A més de tot això, per tal d’augmentar la nostra qualitat informativa, aquesta quinzena hem millorat el nostre servei imprimint a tot color setze pàgines. De manera que ja sabeu, si voleu fer ús dels serveis d’El Gratis i contribuir a ells, compreu un exemplar a la vostra papereria, per tan sols 1€.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *