foradia subscriutegrat

Teatre Calderón “Bailar en la cueva” Jorge Drexler

Estarà a Alcoi el pròxim 30 d’abril on presentarà el seu darrer disc 'Bailar en la cueva', l'únic concert que Drexler oferirà en la Comunitat Valenciana.

Drexler- Bailar en la cueva

Jorge Drexler  ja va guanyar un Òscar a Hollywood./lesmuntanyes.com

El cantautor Jorge Drexler, qui després de més de tres anys torna a la càrrega amb un nou disc, estarà a Alcoi el pròxim 30 d’abril. Aquest concert serà l’únic que oferirà a tot el País Valencià. Tot i que encara podem donar poca informació al respecte, ja sabem el nom del seu nou treball, ‘Bailar en la cueva’, que eixirà a la venda el 25 de març, per començar la nova gira internacional a partir del 4 d’abril. Jorge Drexler (Montevideo, 21 de setembre de 1964) és un músic, compositor, cantautor i metge uruguaià que va guanyar el Premi Goya (2008) a la millor música original per la cançó ‘La vida secreta de las pequeñas cosas’ i un Oscar per la seva cançó ‘Al otro lado del río’ de la pel·lícula ‘Diarios de motocicleta’. És el primer uruguaià en obtenir un premi de l’acadèmia nord-americana.

A més, cal destacar especialment el concert que oferirà el músic uruguaià Jorge Drexler, on presentarà el seu darrer disc ‘Bailar en la cueva’. Es tracta d’una cita cabdal per als amants de la música, posat que serà l’únic concert que Drexler oferirà en la Comunitat Valenciana dins d’aquesta gira que s’inici a principis del mes d’abril. Les entrades ja porten algunes setmanes a la venda i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Calderón i a través de la web ‘www.instanticke.es’ a un preu de 12 i 26,5 euros.

 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *