foradia cdturisme

Alcoi celebra el Dia del Llibre

Guanyador del lot de bibliografia local del Dia del Llibre, Ferran Montblanch Genís va visitar les 12 llibreries participants a la iniciativa. Enhorabona per la seua estima a la cultura i a les lletres.

dia del llibre alcoi

Entrega del lot de llibres temàtica d’Alcoi al xiquet l’únic que va recórrer les 12 llibreries./ lesmuntanyes.com

Hui, 23 d’Abril dia de Sant Jordi, la Xarxa de Biblioteques ha lliurat el premi d’un lot de llibres sobre Alcoi a l’únic participant a la ruta de les llibreries convocada amb motiu del passat Dia del Llibre: Ferran Montblanch Genís, estudiant de cinquè curs del CEIP Sant Vicent, ha estat el guanyador.

Per primera vegada, dins els actes per celebrar el passat 3 d’abril el Dia del Llibre a Alcoi es va realitzar una convocatòria consistent a recórrer les 12 llibreries alcoianes participants per conèixer els establiments: a cada llibreria es col·locaria un segell a la targeta dels participants, i qui completara els 12 segells tindria com a obsequi de la Xarxa de Biblioteques Municipals un lot de més d’una vintena de llibres de temàtica local.

El regidor de Cultura Paco Agulló i el director de la Xarxa de Biblioteques Josep Lluís Santonja han lliurat hui al guanyador el seu lot de llibres a la pròpia Biblioteca Central. Ferran té 11 anys i és un gran aficionat a la literatura, especialment a la poesia, que no va dubtar en recórrer les 12 llibreries durant dos dies seguits per poder aconseguir l’obsequi.

El regidor de Cultura ha felicitat el guanyador, ja no només per haver aconseguit aquesta recompensa, sinó per la seua estima a la cultura i a les lletres: “Enguany ha estat la primera experiència dins la Setmana del Llibre, i ens alegrem que un jove aficionat a la lectura haja aconseguit aquest lot, i alhora que haja pogut conèixer tan bé les llibreries d’Alcoi”. Agulló, alhora, ha indicat que de cara a l’any vinent continuaran estudiant-se novetats per fomentar la lectura i l’assistència a les llibreries alcoianes en la commemoració local del Dia del Llibre.

Font: Comunicació, Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *