foradia cdturisme

El secretari general de CCOO, Unai Sordo, visita Alcoi i anuncia noves mobilitzacions

• “Hem de continuar en la lluita perquè les mobilitzacions sí que serveixen per a seguir conquistant drets”. • Unai Sordo ha signat el llibre d’Honor d’Alcoi, ha reconegut al seu escrit la trajectòria de lluita obrera de la ciutat


El secretari general de CCOO, Unai Sordo, ha visitat Alcoi per a analitzar la situació actual i anunciar noves mobilitzacions del sindicat “contra la resistència feroç de la patronal a repartir la riquesa”.

CEOE i Cepyme estan instal·lades en una zona de confort facilitada pel Govern de Rajoy”, ha manifestat el secretari en l’assemblea de delegats i delegades del sindicat.

El secretari del País Valencià, Arturo León, ha considerat inadmissible que no s’estiga traslladant la recuperació econòmica a les capes més desfavorides de la societat: “410.000 persones en desocupació, moltes d’elles parades de llarga durada, i més del 50% sense cap tipus de cobertura. I un mercat de treball cada vegada més precaritzat que ha buscat en la devaluació salarial l’eixida de la crisi”.

Manuela Pascual, secretària de les Comarques Centrals, per la seua banda, ha fet una crida a participar de les mobilitzacions del pròxim 16 de maig a Alcoi, Xàtiva i Ontinyent per a exigir al Govern de Mariano Rajoy els 200 milions promesos per a començar a desenvolupar el Pacte d’Estat contra la violència de gènere: “hem de continuar en la lluita perquè les mobilitzacions sí que serveixen per a seguir conquistant drets”, ha conclòs.

La delegació sindical ha realitzat una visita institucional a l’Ajuntament, on Unai Sordo ha signat el llibre d’Honor d’Alcoi. El representant sindical ha reconegut al seu escrit la trajectòria de lluita obrera d’Alcoi per una societat més justa i igualitària i ha agraït la rebuda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *