foradia subscriutegrat

Homenatge al poeta Joan Valls

1 de maig 2014 a les 13.00 h. La placeta del Fossar acull els Amics de Joan Valls.

joan valls

Com tots els 1r de Maig des de fa ja alguns anys la placeta del Fossar acull l’acte d’homenatge a l’il·lustre poeta alcoià Joan Valls i Jordà, enguany serà el 97é aniversari del seu naixemen (1917-1989). A partir de l’1 del migdia La Coral Polifònica Alcoiana oferirà algunes peces populars alcoianes i també ens acompanyara la música per dolçaina de Hiroshi Fujii i tabalet Lluís Torró que interpretaran La Muixeranga i El Cant dels Ocells. L’homenatge continuarà amb la lectura i recital de diversos poemes de Valls i de rapsodes participants, a banda dels parlaments i l’ofrena floral a l’escultura de Joan Valls.

1 de maig 2014- 13.00 h.- Placeta del Fossar (Alcoi): Actuació de la Coral Polifonica Alcoiana, Venda de llibres, Recitació de poemes, Parlaments i ofrena floral.

Convoquen: Amics de ]oan Valls, Centre Cultural Ovidi Montllor, Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, Compromís pel País Valencia, Coordinadora Alcoia-Comtat pe/ Valencia, Comissions Obreres del País Valencia, Confederació General del Treball, Intersidincal Valenciana-STEP V, Unió General de Treballadors, Esquerra Republicana del País Valencia, Esquerra Unida del País Valencia, Partit Socialista del País Valencia.

Font: Amics de Joan Valls


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *