foradia pressupostparticipatiualcoi

56 artistes i poetes tributen a Joan Valls amb les seues imatges i escrits

• En ella s’exposen els escrits de 28 escriptors i les imatges de 28 artistes, tots ells fent referencia a la vida i obra de l’històric poeta • “Ens toca ara gaudir d’aquesta exposició única, projectem-la més enllà de les nostres muntanyes i engrandim, si cal, un poc més l’obra i el llegat d’un alcoià universal”

Joan Valls és un dels poetes valencians més importants del segle XX. Per tal de reconèixer, valorar i promoure la seua figura i la seua obra, Alcoi ha proclamat el 2017 com a l’any de Joan Valls.

Entre tots els actes i esdeveniments que s’estan celebrant entorn a la seua figura, destaca l’exposició Tribut a Joan Valls presentada al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, que estarà oberta al públic fins al 27 de juliol.

En ella s’exposen els escrits de 28 escriptors i les imatges de 28 artistes, tots ells fent referencia a la vida i obra de l’històric poeta. Entre ells: Roc Candela, Jordi Botella, Eduard Corbí, Antoni Miró, Dori Cantó, Ximo Canet, Llúcia Romero, Maria Pastor Molina, Eduard, Manolo Arjona i Irene Sempere.

Una exposició que, en paraules del rector de la Universitat d’Alacant, “al temps de reivindicar l’obra de Valls, serveix perquè entenguem la proximitat que manifesten l’expressió de sentiments tan habituals en la poesia de l’autor com la solitud, l’estranyesa davant del món i l’intent de rebel·lió contra les injustícies”.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alcoi afirma que “ens toca ara gaudir d’aquesta exposició única, projectem-la més enllà de les nostres muntanyes i engrandim, si cal, un poc més l’obra i el llegat d’un alcoià universal”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *