foradia subscriutegrat

“En construcción” al Teatre Calderón

Tristán Ulloa dirigeix al Calderón 'En Construcción', una història emocionant sobre la immigració

Aquest dissabte el Calderón d’Alcoi obri les seues portes de nou al teatre en majúscules. A partir de les 22 hores de la nit es representa l’obra ‘En Construcción’, un relat sobre el drama de la immigració escrit i protagonitzat per Carolina Román i Nelson Dante i dirigit per Tristán Ulloa.

en construccion“Si intentara descriure el que he vist en la funció d’En Construcción amb uns pocs adjectius diria que es tracta d’una obra amb consciència, social i humana. Si a més em preguntaren per com em vaig sentir respondria que profundament emocionat. I és que els seus autors i intèrprets, Carolina Román i Nelson Dante, construeixen el seu teatre amb la mateixa matèria que estan fetes les sensacions. No es pot escapar d’En Construcción sense sentir que alguna cosa s’ha trencat per dins perquè ens obliga a mirar cap a aqueixa societat que hem construït i en la qual els dos personatges tracten de subsistir.Ens trenca sobretot perquè ni com a espectadors ens permet ser indiferents al drama de la immigració. No ens assenyala, però som culpables que existisquen ciutadans de primera i de segona en els nostres països”.

Amb aquestes paraules definia Javi Álvarez l’obra dins d’una crònica escrita a ‘laRepúblicaCultural.es’.

Una definició que ens convida a gaudir d’una representació de teatre actual al voltant de la immigració, en un moment en que nosaltres mateixos podem ser els immigrants.

‘En Construcción’ es representa al Teatre Calderón d’Alcoi aquest pròxim dissabte 10 de maig a les 22 hores de la nit.

Les entrades, a un preu de 12 i 14 euros, es poden comprar a través d’InstanTicket.es i a la taquilla del Calderón.

Font: Teatre Calderón


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *