foradia subscriutegrat

El castell de festes continuarà obert

El castell de festes continuarà obert tot el mes de maig per a visites concertades entre setmana, i obert al públic divendres i dissabte.

castelldefestes

Els ciutadans podran continuar visitant el castell de festes./ lesmuntanyes.com

El castell de festes, que per primera vegada s’ha habilitat per a ser visitat pel públic, continuarà a l’abast del públic durant tot el mes de maig, donada l’alta demanda que s’ha registrat des que es va iniciar el període d’obertura.

Tal i com ha indicat el regidor de Festes Jordi Martínez, el castell continuarà obert per a centres educatius i visites concertades de dilluns a divendres de 9 a 12 hores. Els caps de setmana s’obrirà al públic en general, en horari de 17 a 20 hores el divendres, mentre que dissabte estarà obert de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.

“l’acollida d’aquesta nova iniciativa ha estat òptima, per això volem oferir més oportunitats per a que es puga visitar el castell. A més, hem de dir que en els propers anys volem mantindre aquest projecte per a que es puga visitar el castell, fins i tot introduint algunes novetats en el seu contingut, i avançant l’obertura unes setmanes ara que la infrastructura ja està completament preparada per a les visites”.

Font: Ajuntament d'Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *