foradia camaraalcoi

Acte de presentació a Alcoi de la Plataforma Crida contra el Racisme

• El divendres 14 d'abril tindrà lloc la presentació de la Plataforma Crida Contra el Racisme al Club d'Amics de la UNESCO d’Alcoi. • Es conclourà la jornada a l'Ateneu Popular Panical amb un sopar de germanor

El divendres 14 d’abril tindrà lloc la presentació de la Plataforma Crida Contra el Racisme al Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi.

Es durà a terme a les 18:15h, per part de les activistes que en formen part, on explicaran el procés de reflexió i creació de la iniciativa, la problemàtica actual a la nostra comarca i l’horitzó futur col·lectiu pel qual es treballa.

En acabar aquesta, es projectarà el documental “Alba Daurada, un assumpte personal”, amb posterior col·loqui amb la directora i periodista grega Angelique Kouranis i dos membres més del projecte.

A les 21h es conclourà la jornada a l’Ateneu Popular Panical amb un sopar de germanor amb menjar casolà a preus populars amenitzat amb artistes en directe. Els fons recaptats del menjar aniran destinats a l’autogestió del treball de la Plataforma.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *