foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro gaudeix les festes amb bon temps

Tres dies intensos, on la nostra veïna població de Muro ha gaudit de l’alegria de les festes. "Ambaixà del Tonell", on destaquem la bona harmonia de les festes i els festers de Muro. Sols queda el cap de setmana pròxim, conegut com “La Pujà”.

escuadra muro

Les Festes de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats a Muro, han arribat a la seua fi, han estat tres dies intensos, on la nostra veïna població de Muro ha gaudit de l’alegria de les festes. Malgrat l’actual crisi, un gran nombre de festers van participar en les seues desfilades, més de mil, així mateix l’afluència massiva de gent vinguda de tots els pobles de les comarques feren a Muro una vil·la en tot  l’esplendor i viva de festa.

capita crsitiajpg

Capità Cristià./

Va començar tot el dia de “La Vespra” encapçalat per la Unió Musical de Muro en la tradicional cercavila, aquest any dedicat al compositor murero Paco Esteve, en commemoració del 25 aniversari de la seua defunció. Al dia seguent  participaren un total de 27 bandes de música dels pobles de la comunitat valenciana en l’entra de Cristians, “La Baixa”, així com l’endemà diumenge el dia de la Mare de Déu dels Desemparats, dia de la patrona amb l’ofrena floral dels festers a la patrona i la processó, després de finalitzar l’Entrada de Moros.

Les festes mureres van resultar d’allò més atractives aquest any, tant pels tres dies de sol brillant i moltíssima calor, com pels molts participants que van fer dels carrers de Muro una festa total i unes magnífiques entrades. També a la nit la tradicional revetlla va estar molt animada.

La població visqué els seus tres dies grans i el últim dia “Els Trons” amb la familiar “Ambaixà del Tonell”, on destaquem la bona harmonia de les festes i els festers de Muro. L’Ajuntament de Muro i la Junta de Festes, ha agraït el bon temps durant aquests tres dies on la vila s’hi ha vist molt visitada durant les Festes de Moros i Cristians 2014 per turistes.

 

festes muro

El bon humor ha estat present a les entrades a Muro./ lesmuntanyes.com

Sols queda el cap de setmana pròxim, conegut com “La Pujà”, és cridat així perquè la imatge de la patrona és pujada de nou a la seua Ermita on romandrà la resta de l’any.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *