foradia subscriutegrat

La Fundació Novaterra ha aconseguit 97 contractes laborals durant el 2019

81 persones han sigut les beneficiades d'aquests contractes que s'han dut a terme gràcies a la col·laboració amb la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat

La Fundació Novaterra gràcies a un conveni amb la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat, ha aconseguit 97 contractes laborals per a 81 persones amb dificultats per a trobar treball durant l’any 2019.

És una bona notícia, ja que, ha augmentat el nombre de contractes respecte a l’any 2018, que van ser 50.

El gerent de la Mancomunitat ha destacat que: “considerem que és un servei fonamental i els donem l’enhorabona pels bons resultats que estan obtenint gràcies al seu treball“.

Per la seua part, l’orientadora de la fundació, Ana Valls, ha afegit que: “nosaltres fem un acompanyament perquè les persones entenguen que poden trobar un treball” però també destaca que “un lloc de treball és un primer pas però no soluciona la situació d’aquestes persones, sinó que hem de treballar conjuntament amb diferents organismes“.

Sols en l’any 2019 es van dur a terme un total de 793 accions, entre les quals destaquen 44 tallers i 363 cites amb orientadors. A més, es va contactar amb 93 empreses.

Els serveis d’integració social de Novaterra s’ofereixen a les localitats d’Alcoi, Muro i Banyeres de Mariola.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *