foradia subscriutegrat

Premi Baldiri Reixac per l’escola de Beniarrés

El CP Perputxent guanya el Premi Baldiri Reixac d’escoles amb el Projecte Famílies del món. Es lliurarà el proper 28 de maig al Palau de Pedralbes de Barcelona, junt a 11 escoles més del mateix àmbit lingüístic.

CP perputxent

L’escola Beniarres C.P Perpuxent./ lesmuntanyes.com

El CP Perputxent de Beniarrés ha guanyat el XXXVI Premi Baldiri Reixac en la categoria d’escoles amb el projecte Famílies del món. El Premi atorgat per la Fundació Lluís Carulla, valorat amb 3.300€, es lliurarà el proper 28 de maig al Palau de Pedralbes de Barcelona, junt a 11 escoles més del mateix àmbit lingüístic.

El projecte Famílies del món és un projecte que s’ha realitzat durant tot el curs 2013-2014 amb la implicació de tota la comunitat educativa, alumnes, famílies i mestres del centre de Beniarrés.

El projecte té com a objectiu bàsic, facilitar la integració de l’alumnat nouvingut a partir de les aportacions de les seues famílies, convertint-les en l’eix al voltant del que ha girat tot el curs escolar, sense deixar de banda la identitat i cultura pròpies.

A començament del curs, després de veure que el projecte encaixava perfectament amb les bases del premi, junt a les característiques i idiosincràsia de l’escola, el claustre va decidir de presentar-se. La il·lusió posada i l’esforç han tingut la seua recompensa. CP Perputxent de Beniarrés

Vídeo del Treball Col·lectiu del centre de la Trobada d’escoles valencianes de l’Alcoià i el Comtat 2014 a Oni

Font: Premsa Trobades Alcoià-Comtat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *