foradia cdturisme

Conferència “Els canvis econòmics a Cuba”

Organitzada per l’Associació d’amistat amb Cuba Pep Linares conferència-col·loqui, el dimarts 27 de Maig a les 20:00h, al mateix carrer Cid 12, a la seu social del Club d'Amics de la Unesco d’Alcoi.

cuba pep linares

El  pròxim dimarts 27 de Maig a les 20:00h, convidada per la Coordinadora Estatal de Solidaritat amb Cuba en col·laboració amb l’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles (ICAP) per impartir un cicle de conferències en diferents regions de l’estat espanyol, que aquest any està dedicada a donar a conéixer els canvis econòmics i laborals que s’estan donant a Cuba.

Milagros de la Caridad Pérez Caballero, ens parlarà sobre “Canvis Econòmics a Cuba socialista” la conferència-col·loqui serà, el dimarts 27 de Maig a les 20:00h,  al mateix carrer Cid 12, Alcoi a la seu social del Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, organitzada per l’Associació d’amistat amb Cuba Pep Linares.

Diputada en l’Assemblea Nacional del Poder Popular, Milagros de la Caridad Pérez Caballero és dirigent sindical en la qual ha assumit diferents responsabilitats en l’àmbit municipal i província com a membre del Secretariat Nacional de la CTC a l’Havana.

Aquesta xerrada s’emmarca dins de la gira que organitza tots els anys la Coordinadora Estatal de Solidaritat amb Cuba, en col·laboració amb l’Institut Cubà d’Amistat amb els Pobles (ICAP) i que aquest any està dedicada a donar a conéixer els canvis econòmics i laborals que s’estan donant a Cuba.

 

Font: Associació d’amistat amb Cuba Pep Linares


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *