lasarga ajualcoitel

El GARA organitza una xerrada sobre noves tecnologies

• La nova aposta de l’associació per tracatr tot tipus d’addiccions ja està en marxa • Es parlarà sobre com les noves tecnologies han irromput en les nostres vides • La xerrada serà a la sede del GARA el 30 d’abril a les 18:30h de la vesprada

Maquetación 1El Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, GARA, en la seva nova aposta per tractar tot tipus d’addiccions tan a substàncies com d’altre tipus, organitza la xerrada ‘El tsunami de las tecnologies’.

L’encarregat de donar la xerrada és l’infermer José José Gil, de la Unitat de Conductes Addictives d’Elda. L’objectiu és apropar a la ciutadania coneixements sobre com les noves tecnologies han irromput en les nostres vides com un gran tsunami que no em sabut controlar a temps. Es tractara d’explicar quins són els avantatges però també els riscos i com el pares poden gestionar un fet més que habitual.

La xerrada serà a la sede del GARA, al carrer El Camí, nº40, el 30 d’abril a les 18:30h de la vesprada.

El GARA anunciarà en els pròxims mesos la creació de GARA Jove, que pretén apropar-se a la població més juvenil per previndre problemes d’ús i abús sobretot d’alcohol, cànnabis i noves tecnologies, però també d’altre tipus.

Actualment l’entitat treballa amb el desenvolupament d’un estudi als centres escolars de la ciutat per conèixer quina és la problemàtica real que existeix per part de la població juvenil amb el tema de noves tecnologies.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *