foradia subscriutegrat

Esquerra Unida il·lusió per una nova Europa

Som centenars, som milers, som milions. Som la gent i tenim el poder. Espot electoral d'Esquerra Unida per a les eleccions europees de 2014.

paco agullo willi meyer

Willi Meyer i Paco Agulló./ lesmuntanyes.com

 

L’acte central de campanya Esquerra Unida de les europees celebrat a València en el que van intervindre el candidat d’IU al Parlament Europeu, Willy Meyer i la candidata d’EUPV, Marina Albiol, el qual va reunir més de 700 persones al poliesportiu del Cabanyal, entre les quals es trobava el portaveu d’EU d’Alcoi Paco Agulló.

Aquest diumenge tenim una covocatòria important amb les urnes i esperem celebrar un gran augment del suport a la nostra candidatura Esquerra Unida europea. Al llarg de tot el dia la nostra gent vigilarà que tot el procés es desenvolupe amb tot el rigor democràtic que qualsevol consulta popular requereix. També al llarg del dia estarem a la seu del Partit per fer seguiment del procés i esperar els resultats per a més tard celebrar el que esperem siga un bon dia per a les nostres propostes d’esquerres.

albiol mitin

Marina Albiol (Esquerra Unida): “El pròxim 25M hi haurà un vot de càstig al PP i al PSOE. I demanem que a més d’eixe vot de càstig als responsables de la situació actual, hi haja també un vot d’il·lusió perquè està en les nostres mans el triar quina Europa volem, construir un altra Europa, una Europa de la igualtat, de la justicia social i fiscal, de la solidaritat, una Europa del poble i per al poble”.

 

 

Font: Esquerra Unida Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *