foradia pressupostparticipatiualcoi

Esquerra Unida d’Alcoi convoca a l’assemblea oberta del divendres 5

Assemblea oberta per a triar el consell polític i coordinador d’Esquerra Unida d’Alcoi amb un sistema d'elecció obert i directe.

assemblea EUEsquerra Unida del País Valencià convoca als seus militants i simpatitzants a participar a l’assemblea oberta que celebra aquest divendres 5 de setembre a partir de les 19 hores a la seua seu del carrer Entença 93.

El motiu fonamental d’aquesta convocatòria és l’elecció d’un nou consell polític local i del coordinador local per al curs polític que ara s’enceta, un període decisiu de cara al futur tant d’EU com de la ciutat, degut a la celebració d’eleccions a finals del proper mes de maig. Per això, l’ordre del dia inclou també un primer punt en què es tractaran les prioritats d’aquest curs polític, per a que els assistents puguen expressar lliurement opinions i criteris al respecte.

Pel que fa a la tria del consell polític i el coordinador cal destacar que s’ha proposat un sistema d’elecció oberta i directa en assemblea, de forma que cadascun dels participants facen la seua pròpia proposta amb els representants que consideren més adients per ocupar aquests llocs. Tal i com remarca l’actual coordinador Diego Fernández, “El resultat, així, serà la síntesi de l’opinió de tothom, sense llista prèvia i oferint la possibilitat de que tothom puga proposar o proposar-se per sotmetre’s a la tria dels assistents a l’assemblea. Per això, conviden tots els seus militants i també als seus simpatitzants a participar en aquest procés d’elecció obert, transparent, directe i convergent”.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *