foradia subscriutegrat

Concert d’Ivo Pogorelich al Teatre Calderón

Un dels millors pianistes del món, Ivo Pogorelich visita el Teatre Calderón de la mà dels Amics de la Música el pròxim divendres 6 de juny a les 19'30 hores.

Ivopogorelich

Ivo Pogorelich, un dels millors pianistes del món./ lesmuntanyes.com

 

L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi ha organitzat la II Setmana Gran del Piano. Dins d’aquesta programació, el Teatre Calderón d’Alcoi acollirà el pròxim divendres 6 de juny a les 19’30 hores un recital de piano d’Ivo Pogorelich, considerat un dels millors pianistes del món, amb obres de Beethoven.

Des del seu recital de debut en el Carnegie Hall de Nova York en 1981, les actuacions d’Ivo Pogorelich han causat sensació en totes les grans sales de concerts del món. Ha sigut convidat per a tocar amb nombroses grans orquestres com l’Orquestra Filharmònica de Berlín i l’Orquestra Filharmònica de Viena. Allí on toca, les seues superbes interpretacions de la música confirmen l’originalitat del seu talent i intel·lecte.

 

El ‘New York Times’ va escriure: “Ha tocat cada nota exactament, amb tal sentiment, tal expressió, que ell és una orquestra completa”.

Només dos dies després, el diumenge 8 de juny a les 19 hores, serà el torn de l’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana, què arribarà al Calderón per a presentar el recital ‘Sons de Broadway’. L’Harmònica presenta aquest innovador espectacle per a aquesta formació que es troba a les portes del seu centenari. Una cuidada selecció de temes dels musicals més importants que han recorregut el món sencer ens farà transportar-nos a l’inigualable districte novaiorqués de Broadway. Aquesta vegada l’orquestra estarà acompanyada pel Cor Els Infants de Sant Josep de la veïna localitat d’Ontinyent, i els solistes Charo Martos i Jordi Sanchez.

Font: Publicat al Periòdic El Gratis


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *