foradia subscriutegrat

Carmen Machi al Teatre Calderón d’Alcoi el 30 de setembre

• Carmen Machi protagonitza l’obra que tindrà lloc al Teatre Calderón d’Alcoi el 30 de setembre, 'La autora de las Meninas', una sàtira distòpica en la qual s'aborda el lloc que ha d'ocupar l'art en la societat actual

Carmen Machi protagonitza l’obra que tindrà lloc al Teatre Calderón d’Alcoi el 30 de setembre. Es tracta de l’obra ‘La autora de las Meninas‘, escrita i dirigida per Ernesto Caballero i constitueix un dels plats forts de la programació d’aquest trimestre.

La autora de las Meninas‘ és una sàtira distòpica en la qual s’aborda el lloc que ha d’ocupar l’art en la societat actual, així com el concepte de benestar social. L’obra, igualment, desplega una mirada irònica sobre l’abstracció egòlatra de bona part de la creació més avantguardista i compromesa dels últims anys, així com sobre la banalització de l’experiència artística convertida en multitudinari esdeveniment mediàtic en sintonia amb els grans parcs temàtics d’entreteniment de masses.

Encara que molt reconeguda pels seus papers a la xicoteta pantalla, Machi porta des dels 17 anys fent teatre. La crítica diu d’ella, respecte al muntatge que ara representa, coses com: “Carmen Machi ofereix una exhibició de recursos formidable”, Joan-Anton Benach per a La Vanguardia, “Una Carmen Machi en estado de gracia”, Sergi Doria, ABC; “Una peça feta a mida de l’actriu , Jordi Bordes, El Punt Avui, o “Un gran texto y una dirección que ha cuidado todos los detalles” per Maria José Ragué, El Mundo.

Aquest dissabte 30 de setembre a les 20:30 hores al Teatre Calderón hi ha una ocasió única per a gaudir d’aquest muntatge de nivell estatal: ‘La autora de las Meninas‘, una producció de Focus i del Centro Dramático Nacional. Les entrades encara es poden aconseguir a la taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.

La programació al Calderón seguirà la setmana vinent amb propostes dirigides per al públic familiar, aprofitant la festivitat del Nou d’Octubre. Serà el torn del músic Dani Miquel (7 d’octubre) i de La Teta Calva amb ‘Les aventures de T. Sawyer‘ (11 d’octubre).

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *