foradia subscriutegrat

El Cercle Podem Alcoi pren el pols a la ciutat

Amb la finalitat de donar la benvinguda a tots aquests nous participants i resoldre els dubtes sobre el funcionament del col·lectiu, el cercle Podemos/Podem Alcoi ha celebrat una assemblea ciutadana aquest dimecres 4 de juny al Casal Ovidi Montllor.

P1150979

La ciutadania s’organitza i decideix actuar el Cercle PODEM Alcoi ja és un fet./ lesmuntanyes.com

D’ençà que se celebraren les eleccions europees 2014, en les quals PODEMOS /PODEM es va fer amb el “recolçament necessari” per enviar a Europa a cinc eurodiputats, “són molts els ciutadans que s’han posat en contacte amb el Cercle Alcoi per expressar el seu desig de participar”, segons els portaveus de la formació política.

Ahir dimecres 4 de juny el Casal d’Ovidi Montllor s’ha vist abarrotat per la gran quantitat de personal que han assistit a informar-se i participar en aquesta nova plataforma que constitueix PODEMOS / PODEM.

L’assemblea del Cercle Podem ha estat una primera presa de contacte dels simpatitzants d’aquest grup sorgit del moviment 15M i altres, i els que ells defineixen com a “ciutadans fent política”. A les persones que ja formaven part també s’han sumat gent interessada en el projecte d’altres pobles veïns d’Alcoi i les comarques.

“entre tots hem de seguir construint un procés que demostre als poderosos que quan la ciutadania s’organitza i decideix actuar, no poden fer gens per parar-nos. Amb aquest acte arrenquem una segona fase plena de noves metes per aconseguir”

podemos alcoi presentacio

Assemblea de Podem Alcoi./ lesmuntanyes.com

Deprés de les paraules dels portaveus  Rafa Gisbert i Alfredo Albero  i del comunicat de presentació del Cercle PODEMOS / PODEM Alcoi,  els simpatitzants i la ciutadania del nou Cercle d’Alcoi, en un acte que es va allargar per un temps superior a dues hores, van voler expressar-se persones de totes les edats, les quals van contagiar als assistents l’emoció i entusiasme amb les seues paraules honestes de  l’experiència personal d’aquesta jove formació i del seu lider, el jove Pablo Iglesias.

Com a últim punt de l’ordre del dia, es va acordar democràticament  una nova cita dimecres que ve dia 18 de juny per assignar les diferents comissions i definir les tasques a dur a terme que ens convertisquen en una veritable alternativa del canvi que tant necessitem. L’assemblea pretén ser una trobada participativa en el qual tots els assistents tinguen veu” assenyalen els portaveus de Podemos Alcoi.

A més tots els dimarts a la vesprada a les 20 h. en el Club Amics de l’UNESCO, serà aquest espai on podran exposar-se els dubtes i preguntes sobre la metodologia del moviment i comissions, amb la ment posada a oferir una alternativa real de política obert als ciutadans i la participació.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *