foradia subscriutegrat

Reunions obertes a la ciutadania d’Alcoi amb l’equip de Govern

• Informar els veïns i veïnes d’Alcoi del que està fent el Govern Local, així com escoltar les reivindicacions i aclarir els dubtes de la ciutadania • "Realitzem una acció de proximitat on expliquem els projectes que hem fet i farem, i també escoltem i mantenim un diàleg", indica l'alcalde Toni Francés

Informar els veïns i veïnes d’Alcoi del que està fent el Govern Local, així com escoltar les reivindicacions i aclarir els dubtes de la ciutadania. Aquest és l’objectiu de les 9 reunions que ha programat l’Ajuntament d’Alcoi amb les diferents associacions de veïns de la ciutat.

En les dues primeres reunions realitzades, s’han donat a conéixer temes generals de la ciutat, explicant els dos anys de gestió. Es va indicar que Alcoi compta amb el menor índex de la província d’exclusió social i amb la pressió fiscal més baixa, sent les polítiques socials, una aposta ferma del govern per això han augmentat any rere any.

L’alcalde, també va recordar que la ciutat ha aconseguit la rehabilitació de quasi 400 habitatges gràcies a l’ARRU i que Alcoi és una de les ciutats que ha aconseguit finançament per a dur endavant les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI); concretament 10 milions d’euros procedents dels fons europeus FEDER que permetran posar en funcionament l’ambiciós projecte ‘Alcoi Demà’. En aquest projecte els principals nodes seran Rodes, Al Azraq, Entença i Ceres, tal com va transmetre als veïns, Toni Francés.

A continuació es va parlar d’alguns projectes que es duran a terme al barri com la reurbanització del carrer Ferran el Catòlic i Juan Gil Albert o convertir l’antic abocador de Cotes Baixes en zona verda i connectar-la amb l’avinguda Hispanitat entre d’altres.

Els veïns van aprofitar aquesta reunió de proximitat per dialogar i plantejar diverses qüestions, la majoria de les intervencions van estar basades en el manteniment de la ciutat i els gossos.

Aquesta és una mostra més de la transparència que té aquest govern”, comenta l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, “volem que les veïnes i veïns de la ciutat coneguen tot el que s’està duent endavant a Alcoi. Realitzem una acció de proximitat on expliquem els projectes que hem fet i farem, i també escoltem i mantenim un diàleg per saber de primera mà les inquietuds que ens volen transmetre”.

Les pròximes reunions es concretaran la setmana vinent, al Centre, Eixample i Els Clots, i seguidament Viaducte, Santa Rosa, Font Roja i Partidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *