foradia cdturisme

El PP insisteix a millorar la neteja a la ciutat

El PP denuncia el lamentable estat dels punts de recollida d'escombraries de la ciutat. Fa ja dos anys que està caducat el contracte de recollida d'escombraries. Aquest servei suposa gairebé 3 milions d'euros.

contenedor

Punt de recollida d’escombraries situat en la C/Cordó (polígon Cotes Altes)./  lesmuntanyes.com

 

El Grup Municipal del Partit Popular denuncia l’estat  de molts dels contenidors de recollida i neteja d’escombraries de la nostra ciutat. Aquest servei suposa gairebé 3 milions d’euros.

Per als populars, és lamentable que el govern no pose mesurades i porte més de dos anys, el contracte amb l’empresa caducat sense donar-li una solució.

Els alcoians tenim a veure contenidors en estats poc higiènics com el de la calle Cordó en la partida de Cotes Altes, que setmana després de setmana, estan plens d’escombraries no solament en el seu interior sinó pel seu al voltant, així com taques de líquids per fora dels mateixos provocant olors i espais poc saludables a la nostra ciutat.

Per a la popular Rosa Sánchez “és lamentable que el Govern no d’una solució urgent a aquesta situació de falta d’higiene en molts punts de recollida d’escombraries de la nostra ciutat”.

D’altra banda, el PP recorda al Govern que actualitze el contracte de recollida d’escombraries i neteja d’Alcoi i que es reculla en aquest document totes les mesures necessàries i que no tinguem a veure a la nostra ciutat imatges tan lamentables, més encara quan aquest servei de neteja suposa un cost de gairebé 3 milions d’euros.

neteja solars

Carrer Perú i els solars dels voltants./ lesmuntanyes.com

A més a més els populars han manifestat la falta de manteniment dels carrers i solars d’Alcoi, i bon exemple d’això és com es troba el carrer del Perú i els solars dels voltants, ja que impedeixen que es puga transitar per les voreres. A més del perill que suposa la falta de neteja d’aquests solars.

Aquest fet no és un fet aïllat, ja que aquesta mateixa setmana el Partit Popular havia denunciat també la falta de neteja en els punts de recollida d’escombraries a la nostra ciutat.

La Regidor Popular Eugenia Del Castillo ha manifestat “que la brutícia i l’abandó dels nostres carrers s’ha convertit en una de les principals preocupacions dels alcoians i és per això que instem al govern bipartit al fet que dedique tot el seu esforç a la neteja i manteniment dels nostres carrers i solars”

Font: Grup Municipal Partit Popular


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *