foradia subscriutegrat

Jordi Martínez: “aquesta legislatura ha sigut la de la transformació d’Alcoi”

• Falten pocs mesos per a les eleccions electorals municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques • “Alcoi ha millorat tots els indicadors econòmics": la reducció de l’atur al 26%, "el deute més baix i el pressupost més inversor dels últims 20 anys”

Falten pocs mesos per a les eleccions municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques que formen part del Consistori sobre els resultats de la legislatura, sobre l’estat i necessitats d’Alcoi, sobre les expectatives que tenen de cara a les eleccions i sobre possibles pactes polítics.

Aquesta legislatura ha sigut la de la transformació d’Alcoi, afirmen des del PSOE. Després de superar “una gestió econòmica i política nefasta del Partit Popular”, “hem posicionat a Alcoi com a referent” rebent prop de 40 milions d’euros en ajudes “i tornant a recuperar la nostra capitalitat. La reunificació dels jutjats, l’obertura d’una segona comissaria, un segon campus universitari, la recuperació de serveis de la Guàrdia Civil, l’obertura del CADA i aconseguir que AITEX es quede a Alcoi, amb un nou edifici són alguns exemples”.

A aquests assoliments s’afegeixen obres com la del Pont de Sant Jordi, actuacions als barrancs, la passarel·la de Cocentaina, els polígons industrials o Entença, la recuperació de sòl al nucli urbà, la remodelació de serveis com la neteja i l’autobús i la recuperació del manteniment de la ciutat.

També valoren que “Alcoi ha millorat tots els indicadors econòmics“: la reducció de l’atur al 26%, “el deute més baix i el pressupost més inversor dels últims 20 anys”, augmentant també la inversió en polítiques socials.

L’expectativa del PSOE de cara a les eleccions de maig és “tornar a ser la força més votada a Alcoi, la que aglutina i no divideix, la que ha demostrat la seua capacitat de gestió però també de pacte i consens, demostrant que governem per a tots, i que, per a nosaltres, el més important sempre és Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *