foradia elgrat

Fira a Barcelona l’Alcoi modernista destí turístic

Gran afluència de públic i molt d’interés per part dels assistents. Alcoi destaca turísticament a la Fira Modernista de Barcelona

Fira Modernista Barcelona

Vestides d’època modernista Alcoi aposta pel turisme./ lesmumtanyes

 

 Alcoi va acudir per segon any consecutiu a la Fira Modernista de Barcelona, el passat cap de setmana, amb un estand turístic per promocionar la ciutat tant en la seua part industrial i modernista com en altres vessants: natura, tradicions… Els resultats han tornat a ser molt positius ja que es va registrar gran afluència de públic al llarg, sobretot, del dissabte i el diumenge, amb moltes preguntes i interés per part d’aquells que s’acostaven a l’estand alcoià. La regidora de Turisme Maria Llopis destaca: “No podem oblidar, que Catalunya és una de les destinacions que més turistes reporta a la nostra ciutat. Els catalans tenen interés per Alcoi i ens uneixen molts lligams històrics i culturals”.

Llopis valora molt positivament la fira: “Estem molt contents del resultat; l’any passat ens va sorprendre la gran acollida turística d’Alcoi, però no estàvem segurs si enguany seria el mateix públic o seria gent diferent la que s’acostara a la Fira, que sempre és molt més interessant. Gairebé tots els visitants de l’estand ha sigut gent que no havia estat l’any passat, per tant, la fira ha sigut molt profitosa i continuarem assistint en properes edicions”.

L’estand turístic va estar atés tot el cap de setmana per les informadores turístiques de la Tourist Info Alcoi que van anar amb vestimenta pròpia de l’època tal i com es demanava des de l’organització de la Fira Modernista. Les preguntes habituals del públic assistents eren al voltant de les Festes, la natura i el patrimoni de la ciutat i molts d’ells coneixien Alcoi i sabien on es trobava però mai havien estat a la nostra ciutat ni havien gaudit dels seus atractius turístics.

La presència de la ciutat a la fira és fruit de la participació d’Alcoi en la Ruta Europea dels Modernisme, i conjuntament amb Alcoi també hi havia stands turístics d’altres ciutats espanyoles. La Fira Modernista de Barcelona acull habitualment més de 20.000 visitants, entre ells, molt públic familiar.

Font: Ajuntament Alcoi, Turisme.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *