foradia subscriutegrat

“A Ritme Solidari” batucades i reivindicació a Ibi

Trencatoms d’Ibi, Sambolica i Ta! Quirikita d’Alcoi i la Xatucà de Muro entre altres. Tots junts hem de fer un gran esforç per sensibilitzar i visualitzar davant la societat l’existència de les persones dependents i la realitat que viuen en el dia a dia.

PLATAFORMA EN DEFENSA DE LES PERSONES EN

El proper dissabte 14 de juny de 2014, a la localitat d’Ibi tindrà lloc l’acte “A Ritme Solidari”, una concentració de batucades que ompliran els carrers de música i reivindicacions.

Aquesta vegada estarem recolzats pels grups de batucada de les nostres comarques  Trencatoms d’Ibi,  Sambolica  i Ta! Quirikita  d’Alcoi i la Xatucà de Muro entre altres.  També participaran l’Associació d’Alzheimer d’Ibi i Castalla, les associacions d’Ibi Babilón, ADIBI, ACODIP, el CPEE Sanchis Banús i el grup amateur “Faula Teatre”.

A les 11:30h eixiran els col·lectius des de les diferents places acompanyades per una batucada. Al voltant de les 12h arribaran a l’emblemàtica plaça La Palla per realitzar els seus respectius parlaments. Finalitzarà l’acte amb l’actuació del grup Faula Teatre que de segur no ens deixa indiferents. Cal esmentar que els bars de la plaça La Palla oferiran tapes solidàries a tots aquells que realitzen alguna consumició al seu establiment. A més a més, a tots i totes els qui vulgueu acabar la jornada amb nosaltres, el Kiosket de la Glorieta d’Espanya realitzarà entrepans a preus populars.

D’aquesta manera, els dependents de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, volem  reivindicar  davant la societat,  la ineficàcia del govern valencià en l’aplicació de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència, així com denunciar les retallades que estem patint els dependents a tot l’estat espanyol i en especial a la Comunitat Valenciana.

Tots junts hem de fer un gran esforç per sensibilitzar i visualitzar davant la societat l’existència de les persones dependents i la realitat que viuen en el dia a dia. A més, és important que donem a conèixer a tota la societat les mesures injustes aplicades pel govern aquests últims anys que vulneren els drets dels dependents i les seus famílies. Agrairem la vostra assistència. Us esperem.

Font: Redacció, Lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *