foradia barnasants

La incidència continua a 0 en Castalla, Muro i Onil, però Alcoi, Banyeres, Ibi i Cocentaina continuen els contagis

Encara que la quarta onada està afectant en tota Espanya, pareix que a la Comunitat Valenciana no s'està notant de forma tan greu l'augment de contagis

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha oferit les noves dades sobre l’evolució dels contagis de Covid-19 al País Valencià. En el cas de Castalla, Muro i Onil, la situació continua molt bé, ja que no s’ha produït cap contagi, i per tant, continuen amb una incidència de 0 casos.

Pel que fa a Alcoi, ha passat a tindre una incidència d’1 cas per cada 100.000 habitants, amb 1 positiu a la localitat, a tindre una incidència de 3, la qual cosa vol dir, que a hores d’ara hi ha dos persones sofrint la malaltia.

Pel que fa a Banyeres de Mariola, la situació encara no està bé, però ha millorat respecte a com estaven el passat divendres 9 d’abril, quan la incidència del poble era de 99 casos per cada 100.000 habitants, i ara han baixat fins als 84. És a dir, han passat a ser 7 a 6 persones les que estan amb Covid-19.

Cocentaina, en canvi, sí que ha augmentat la seua incidència i a hores d’ara estan amb 52 contagis per cada 100.000 habitants, que significa que hi ha 6 persones malaltes de coronavirus.

Finalment, Ibi, ha baixat també la seua incidència de 21 casos per cada 100.000 habitants del divendres passat, a tindre 8, és a dir, 2 contagis al poble.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *