foradia subscriutegrat

S’inicia les nits dels vianants al centre d’Alcoi

Huí divendres comença la peatonalització de Sant Llorenç i País Valencià les nits del cap de setmana. A partir de les 20.30 hores divendres i dissabte es tallarà el trànsit a aquests carrers

Exif_JPEG_PICTURE

Després de l’èxit el fi de setmana passat de la nit oberta aquesta setmana els peatons prenen els carrers./ lesmuntanyes.com

S’inicia el programa de peatonalització temporal dels carrers Sant Llorenç i País Valencià, que es mantindrà les nits de cada divendres i dissabte de nit fins al mes de setembre. Un any més, l’Ajuntament adopta aquesta fórmula després dels bons resultats que ha oferit en estius precedents, tal i com han manifestat els hostalers de la zona.

El tall es farà efectiu divendres i dissabte a partir de les 20.30 hores, i es mantindrà el carrer tallat fins aproximadament la 1 de la matinada, permetent així que els hostalers puguen instal·lar les seues terrasses.

Tal i com ha explicat el regidor de Mobilitat Jordi Martínez, “un any més posarem en marxa la mesura el cap de setmana que enceta la segona quinzena de juny, tal i com hem fet des que vam accedir al Govern. Hem de dir que l’empresa encarregada del transport urbà de viatgers facilitarà alternatives per als usuaris de l’autobús. La principal d’elles, el trasllat de la parada de País Valencià fins a l’inici del Passeig de Cervantes, ja que el tall a Sant Llorenç no permet el pas del bus fins a aquest punt. Respecte a la resta de línies, només la 2 i la 4 tindran canvis en aquest horari, que consisteixen bàsicament a eixir de la Plaça d’Espanya pel Pont de Sant Jordi, una vegada abandonen la parada de davant del Calderón”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *