foradia subscriutegrat

S’obrin les piscines municipals per l’estiu

Els xiquets menors de 5 anys entraran de bades i s’han creat abonaments de temporada per a famílies. L’Ajuntament rebaixa el preu d’entrada a les piscines municipals per a la temporada que s’inicia demà.

piscines.cdrS’enceta hui amb l’obertura de la Piscina Municipal ‘José Trenzano’, importants novetats relacionades amb els preus per als usuaris amb rebaixes a les tarifes respecte a anys anteriors. El regidor d’Esports Natxo Gómez ha destacat aquesta rebaixa que busca fer més assequibles les piscines a tota la ciutadania: “El que volem és que els alcoians i alcoianes puguen gaudir de les piscines sense que el seu preu siga un impediment. En les circumstàncies actuals, en les quals molts alcoians no podran anar-se’n de vacances a l’estiu, creiem que és important que tinguen al seu abast les piscines com a oferta lúdica”. Aquesta iniciativa sorgeix de la Regidoria d’Esports però compta amb el suport de la Regidoria d’Hisenda, regida per l’alcalde Toni Francés, que ha insistit a fer possible la rebaixa dels preus, oferint tarifes molt atractives.

La principal novetat que es presenta és que l’accés dels xiquets i xiquetes menors de 5 anys a les piscines serà gratuït durant tot l’estiu. Aquesta, no obstant, no és l’única rebaixa que experimentaran les entrades a les piscines, els joves entre 6 i 16 anys i els jubilats pagaran un preu d’1,50 euros d’entrada única, i per als majors de 16 anys es redueix l’import de l’entrada fins als 3 euros.

A més, es mantindrà el sistema de bons de 20 o 50 tiquets per a tots els trams d’edat, però es posarà en marxa un abonament que permet accedir a les piscines durant tot el període d’obertura, sense limitació de banys, que inclouen models de bons familiars.

L’abonament per a trams de 6 a 16 anys, jubilats i discapacitats tindrà un preu de 30 euros; per als majors de 16, tota la temporada eixirà a 52,50 euros, i com a novetat, l’abonament per a matrimonis serà de 78,50 euros, matrimoni amb un fill 93,50 euros, i matrimoni amb dos fills, 108,50 euros.

Si es compara amb els preus de l’any passat la rebaixa és significativa, ja que l’entrada més barata (menors de 10 anys) tenia un cost d’1,55 euros, mentre que els jubilats pagaven 1,85. No existia abonament per a tota la temporada, i l’abonament de 50 banys per a menors de 10 anys era de 58,85 euros, per a joves de 10 a 15 i jubilats 70,55 i els majors de 15 anys pagaven 117,60 per 50 banys.

Alcoi compta amb tres piscines municipals: la Piscina Municipal ‘José Trenzano’, que obrirà les seues portes divendres que ve 13 de juny; la piscina del Poliesportiu de Caramanxel ‘José Agudo Garat’, que començarà la seua activitat el 21 de juny, i la de Batoi, que obrirà el 28 de juny.

L’horari de les piscines serà de 10 a 20 hores en totes les instal·lacions, i les persones interessades poden comprar els seus abonaments en el Centre d’Esports. Les entrades diàries es podran adquirir en les pròpies piscines.

Font: Ajuntament Alcoi


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *