foradia subscriutegrat

Siryan Nürg presenta el seu disc ‘Orígenes’

El disc 'Orígenes' s'ha presentat via internet junt al costat d'un videoclip sobre l'assetjament escolar sota el nom 'Grandes Esperanzas'

‘Grandes Esperanzas’ és una mostra del contingut social que ofereix el nou disc de l’alcoià Siryan Nürg, ‘Orígenes’. El segon videoclip de l’àlbum (el primer 3 minutos para las 10′), dirigit de nou per Javi Lupiáñez, és molt més que un vídeo musical. Es tracta d’un document audiovisual a cavall entre el curtmetratge i el clip que el seu objectiu és que la societat (xiquets, adolescents i adults)  empatitzen amb un problema tan greu com és l’assetjament escolar que cada día és viu a les nortes escolles i centres educatius.

El videoclip ha sigut presentat en diversos centres i associacions amb una resposta molt positiva per part dels xiquets que, emocionats, han arribat a comprendre el sofriment que suposa ser víctima del bullying.

portadasiryan1El tema ha sigut extret de l’àlbum ‘Orígenes’, el primer àlbum en solitari que ha presentat el MC i productor alcoià  Siryan Nürg (integrant del grup Kymera). El disc, que està ja a la venda en les principals plataformes digitals, es compon d’11 cançons, totes elles produïdes pel propi artista en La Bodeguilla Estudios d’Alcoi, i amb les col·laboracions  de Santa Morte (Ibi), Núria Monllor (Alcoi), Teddy del grup Kymera (St. Louis -Estrasburg-) i Kraska (Alcoi), qui a més s’ha encarregat de tota la part gràfica del projecte.

‘Orígenes’ ha sigut presentat aquest dimarts amb una bona acceptació i ja s’ha pogut escoltar a ‘La cuarta parte’ programa de Radio3 de radio nacional dirigit pel conegut Frank-T (MC i productor de Hip-hop) i també se’n a fet ressò la coneguda pàgina web de música rap www.hhgroups.com de nivell internacional on també es pot escoltar el disc al complet.

El disc esta disponible a les següents plataformes per a la seva descarrega:
iTunes, Google Play, Spotify y Youtube.

Font: Redacció


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *