foradia camaraalcoi

L’Ajuntament no indemnitzarà per la urbanització de Serelles

Luxender reclamava 38 milions per haver-se-li retirat la condició d’agent urbanitzador. El jutjat desestima que l’Ajuntament haja d’indemnitzar l’empresa de Serelles.

serelles

La urbanització de Serelles continua el seu deteriorament./

El jutjat contenciós-administratiu número 3 d’Alacant ha rebutjat el recurs que havia presentat la mercantil Luxender, promotora de la urbanització de Serelles, en què reclamava una indemnització a l’Ajuntament d’Alcoi de 38 milions d’euros per haver-li retirat la condició d’agent urbanitzador d’aquest PAI.

El tribunal ha considerat que la constructora no va finalitzar les obres en els terminis marcats, i que és responsable de les deficiències de la urbanització, les quals no han estat subsanades i per tant el Consistori no ha recepcionat definitivament l’obra.

Amb aquesta sentència, l’Ajuntament troba llum verda per invertir els avals confiscats a la mercantil en la finalització de la urbanització. D’una banda, s’ha de construir el pont d’accés a la zona; d’altra, s’ha de construir la xarxa i el dipòsit d’aigües. Així ho han anunciat en roda de premsa el regidor d’Urbanisme Natxo Gómez i la regidora de Règim Jurídic Lorena Zamorano.

A més, també s’haurà de complir la sentència de la denúncia presentada per la Colla Ecologista La Carrasca, que assenyalava que els barrancs no poden ser computats com a zona verda i que la via pecuària que travessa la zona ha estat envaïda, de forma que l’Ajuntament treballa ja en la redacció de tots els projectes per tal de licitar les diferents obres de cara a regularitzar completament la zona. El regidor d’Urbanisme ha reiterat que les fases 2 i 3 de la urbanització no es faran, en tant que no es contemplen al nou Pla General d’Ordenació Urbana.

Font: Ajuntament Alcoi./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *