foradia cdturisme

Un món lliure de l’abús de drogues i el tràfic il·lícit

Commemoració del Dia Internacional contra les drogues amb música i natura. Activitats organitzades per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives.

 marxa via verda 2014

S’han organitzat dos interessants actes per commemorar el Dia Internacional de la Lluita contra l’Ús Indegut i el Tràfic Il·lícit de Drogues, que tindrà lloc el dijous 26 de juny. Organitzat per aa Regidoria de Benestar Social, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives.

La primera de les activitats serà un concert a la Plaça de Dins el propi dijous 26, que començarà a les 21 hores i tindrà com a protagonista a un grup de tribut a The Beatles, anomenat Ringo. El concert està dedicat al públic més jove, i estarà acompanyat d’una degustació de còctels saludables.

concert.cdrDissabte 28 se celebrarà la segona de les activitats: una Marxa a Peu per la Via Verda, que eixirà a les 9 hores des de l’àrea de descans junt a Batoi, a la pròpia Via Verda, i finalitzarà al Poliesportiu Francisco Laporta.

Des del departament s’ha indicat que, degut a la gran acceptació que l’activitat va tindre l’any passat, s’ha decidit tornar a convocar-la, i s’ha anunciat la participació de la batukada Ta! Quirikità!, a més de que en finalitzar la ruta els participants tindran esmorzar gratuït. Cal inscriure’s abans del dia 25 de juny a upc@alcoi.org o a les pròpies oficines del Camí, 40.

La regidora de Benestar Social Aroa Mira ha subratllat que “amb aquestes activitats volem ampliar al conjunt de la ciutadania les activitats que des de la UPC es fan al llarg de l’any als centres educatius, per tal de conscienciar la població, sobretot la més jove, del greu risc que suposa l’ús de drogues. Volem fer d’aquesta jornada una celebració participativa i oberta, per això convoquem a tothom a sumar-se a uns actes que tenen un marcat caràcter festiu”.

Font: Ajuntament Alcoi


Una resposta de Un món lliure de l’abús de drogues i el tràfic il·lícit

  1. Marga Ridaura ha dit:

    Fantàstica la vostra labor, estic amb vosaltres, amb les vostres idees, amb el vostre fer. Felicitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *