foradia subscriutegrat

Dia Mundial del Contact Dance a Alcoi

Contact Dance, una variant de dansa que celebrava ahir el seu Dia Mundial amb activitats simultànies arreu del món a la mateixa hora. Dins les activitats culturals organitzades en el marc de les festes del barri de Zona Alta.

ball contact

Dins les activitats culturals organitzades en el marc de les festes del barri de Zona Alta, ahir de vesprada va tindre lloc a la Capella de l’Antic Asil del Camí una improvisació de Contact Dance, una variant de dansa que celebrava el diumenge 22 el Dia Mundial amb activitats simultànies arreu del món a la mateixa hora: de 16 a 20 hores.

La iniciativa se suma a altres activitats culturals promogudes dins el marc de les festes que organitza l’Associació de Veïns Font Roja de la Zona Alta: l’exposició a la pròpia Capella de fotografies de Xavi Terol titulada ‘El modernisme, la música i la dansa al Conservatori d’Alcoi’ (que podrà visitar-se de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, i la sessió de cinema d’estiu de divendres 27 a la zona esportiva del dipòsit d’aigua, amb la projecció de la pel•lícula ‘Gru. Mi villano favorito – 2’.

Font: Ajuntament Alcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *